Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
orahovica

Najbolji kuhari su novinari HTV-a Pula

Novinari gulaš (1)
Foto: Dusan Mirkovic/PIXSELL
1/4
07.09.2013.
u 23:40

Požega 13. i 14. listopada ugošćuje novinare-kuhare iz cijele Europe

Novinari HTV Dopisništva Pula pobjednici su tradicionalnog Državnog natjecanja novinara u kuhanju lovačkog gulaša održanog na otvorenom prostoru gradskom parku u Orahovici. Okupilo je 22 dvočlane ekipe, domaćin je bila Turistička zajednica grada Orahovice, dok je pokrovitelj bio grad Orahovica. Domaćini su natjecateljima priredili meso divljači za spravljanje te poznate delicije, kao i drva jer se lovački gulaš kuha u kotliću iznad ložišta, a natjecatelji su dodavali začine pokazujući svoje vještine.

Kuhani lovački gulaš nakon ocjenjivanja stručnog suda besplatno su kušali sudionici natjecanja, brojni gosti među kojima je bila Mirela Mezak Stastny, predsjednica Skupštine Požeško-slavonske županije, te posjetitelji priredbe.

Drugoplasirana je ekipa Radio Đakova, koja se kao i HTV Pula plasirala na Europsko natjecanje kojemu će 13. i 14. idućeg mjeseca biti domaćini grad Požega, Obiteljsko turističko gospodarstvo „Zlatni lug“ i „Požeška kronika“.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije