Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formiranje Vlade
Povratak na članak

'Najbolje da građani na novim izborima presude tko je kriv što nema nove Vlade'

- Sve su izgledniji novi izbori. Još postoji mala vjerojatnost da Milanović, ako Most padne ispod 15 zastupnika, uz pomoć manjinaca, Prgometa i drugih “otpadnika” iz Mosta sastavi vladu - kazao je politolog Berto Šalaj.

Komentari 11

KA
kajinx
04:31 05.12.2015.

Naravno novi izbori. Samo ovaj put potpuna kontrola za vrijeme glasanja, za vrijeme brojanja glasova i sve dok se kutije ne predaju DIP-u.

VL
OS
osica
18:47 04.12.2015.

Ucjene i ucjene bez preuzimanja odgovornosti. " Svi trče oko Mosta, ima li netko mu.. da reći dosta. Idemo na izbore, ili će ovo iscrpljivanje trajati i dalje, ionako njih je baš briga. Sve će to narod platiti. Njihove sue su velike plaće sigurne pa mogu idalje trabunjati.

VL
BD
bozidar.dolenec
21:57 04.12.2015.

Sami trgači za vlast i nikaj drugo.

VL
KA
kajinx
04:33 05.12.2015.

Željka Markić, trebamo pomoć volontera "U ime obitelji" da pomognu kontrolirati izbore.

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
17:35 04.12.2015.

Može novi izbori, ali prije toga treba promjeniti izborni sustav. I to treba učiniti tako da se pristupi testu o poznavanju političkog ustrojstva, rada državnih institucija, i ostalog što je potrebno znati da bi se valjano pristupilo glasovanju. Mene već živcira to što jednako vrijedi moj glas i glas nekog tko uopće ne zna razliku između Vlade i Sabora, a da ne govorimo o načinu izbora Ustavnih sudaca, sudaca Vrhovnog suda, potrebnom kvorumu za donošenje organskog zakona, potrebnom kvorumu za donošenje ustavnog zakona ili izmjene ustava itd. Ljudima koji to ne znaju treba zabraniti glasanje, jer što će on glasati kad nema pojma o čemu se radi?

VL
BB
bblc
00:18 05.12.2015.

Ne može milanović ništa,zna se čija je zadnja u ovomu slučaju.Prvo mora doći na zanjim nogama,osobi koju uporno ignorira i ponižava.

VL
Avatar majmunranko
majmunranko
16:37 04.12.2015.

Da je Ustavom definirano da u slučaju nekonstituiranja Sabora zbog neodgovornosti zastupnika da slože većinu nitko od izabranih zastupnika nema pravo kandidiranja na ponovljenim izborima, onda bi vidjeli kako se ne bi konstituirali. Čovječe, danas sam reformatorski raspoložen, hebote, u dvije minute dam pet puta više pametnijih prijedloga nego svi mostaši u godini dana.

VL
Avatar Getrib
Getrib
17:13 04.12.2015.

Most nije dobio na izborima pristanak da provode svoje programe koje uglavnom smišljaju nakon izbora. Za ucjene koriste nemogućnost formiranja Vlade. Volju naroda treba potvrditi novim izborima.

VL
MI
miso
10:51 05.12.2015.

'Branko Roglić: Još smo u socijalizmu, tako dalje ne ide'. ... Tako je, Branko, narod treba biti u sustavu koji se pokazao do sada najbolji. Onaj, da netko ima 800 milijuna (vidi NU2) a drugi ništa, taj nije dobar. .... Osječko kazalište nije dobilo potporu kako je tamo rečeno. Da je gospodin Branko želio bolje napravio bi kao jedna druga tvrtka - suvlasnici su u njoj baš svi djelatnici.

VL
LA
Lavica7
17:36 05.12.2015.

Roglic- jos mo u socijalizmu...gdje ti covjece zivis? Za tebe je socijalizam to sto jos niste uspjeli privatizirati vode i zdravstvo. Ovako siromasnom narodu jos ukinite i pravo na lijecnika pa ste mirni. Zubari su iovako postali preskupi.

VL
Avatar marijaija
marijaija
13:52 06.12.2015.

Zao mi je da sam glas dala MOST-u. Ne znam sto cekaju, neka idu s SDP- om ako smatraju da ih ne triba propitivati za ove regionske cetiri godine, vec i dalje trolaju o HDZ-u i davno proslim vrimenima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.