Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JESTE LI DOVOLJNO HRABRI

Najbizarniji način borbe protiv koronavirusa poharao Internet: Kupka u kravljem izmetu

Ljudi u Mumbaiju, ilustracija
Foto: FRANCIS MASCARENHAS/REUTERS/PIXSELL
1/3
07.03.2020.
u 18:10

U ovom trenutku ne postoji cjepivo protiv koronavirusa.

Koronavirus straši mnoge ljude, a neki kako bi doskočili tome mahnito su počeli mijenjati navike. Međutim, bizaran video koji pokazuje ljude u indijskoj saveznoj državi Karnataka kako se kupaju u kravljem izmetu kako bi se zaštitili pokazuje dokle može ići strah. 

Video koji je postao pravi viralni hit snimljen je u okrugu Chitradurga u gradu Hiriyura. 

- Tijelo će biti čisto od svih bakterija i virusa ako se okupamo u kravljem izmetu jednom mjesečno. Cijeli svijet je prestravljen zbog epidemije koronavirusa, ali ako se svi počnemo kupati u kravljem izmetu steći ćemo imunitet - kazali su na videu, prenosi LiveLeak. 

 

U ovom trenutku prema podatcima WHO potvrđeno je 101 923 slučajeva koronavirusa, a umrlo je 3486 osoba. U ovom trenutku ne postoji cjepivo protiv koronavirusa. 
 

Ključne riječi

Komentara 1

MG
milerazbojnik@gmail.com
11:38 08.03.2020.

ma dajte najte me jjjj šoš malo i nekom pametan če reči da ako li ko pojede govno ili se jedan drugom naguzi ozdravit če i bit imun ludilo i paranoja nastupa na sve strane bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije