Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prikupljanje potpisa

Nagurali štandove u nekoliko metara: Kolinda, Milanović, Škoro, Pernar, Supermen, kokice i jednorozi

Prikupljanje potpisa u Čakovcu
Foto: Ivica Beti
1/2
23.11.2019.
u 13:39

Slijedi štand s kokicama po 15 kuna, pa Škoro, pa štand s balonima napunjeni helijem koje vjetar baca lijevo, desno. Superman, Spiderman, Ben 10, jednorog...

Predsjednica... Jer Hrvatska zna! - u jedan glas povikali su motivirani skupljači potpisa na štandu HDZ-ove kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović usred Čakovca.

- Uaaaaaa... - uzvratili su sa pet metara udaljenog štanda Stranke Ivana Pernara.

Pernar se smije, snima selfije s građanima, stigao je i potpredsjednik Branimir Bunjac. Dijele upaljače s logom stranke. SIP. Na Kolindin štand stiže i ministar gospodarstva, obrta i poduzetništva Darko Horvat, Međimurac.

Razgovara s građanima i niže brojke iliti pozitivne gospodarske pokazatelje. Par metara dalje štand je pristaša Vlahe Orepića. Oko njega je najmanja gužva. Bivši Mostovac u Međimurju nije baš poznat. Zanimljivo, blizu je i štand s mandarinama, možda baš iz doline Neretve. U krugu od samo dvadesetak metara nagurali su se štandovi za skupljanje potpisa petero potencijalnih kandidata. Žicaju. Škorini su odjeveni u bijele majice.

 

 

- Sad il' nikada! - viče čovjek sa šiltericom na glavi. - Nigdar... - dobacuje mu stariji tip koji gura bicikl. SDP, normalno, skuplja potpise za Zorana Milanovića. Vidimo Mladena Novaka, šefa međimurskog SDP-a koji prolazi kroz turbulencije. Novak se bori s oponentima u stranci i vodi kampanju u ovom dijelu države.

I Čačićevi reformisti su za Milanovića, kao i lokalni Međimurski demokratski savez. Negdje između ugurao se i štand Povjerenstva za ravnopravnost spolova koji poziva na borbu protiv nasilja.

Slijedi štand s kokicama po 15 kuna, pa Škoro, pa štand s balonima napunjeni helijem koje vjetar baca lijevo, desno. Superman, Spiderman, Ben 10, jednorog... Za svakog ponešto.

Komentara 16

BA
barbaizamerike
14:39 23.11.2019.

Veliko Ne za MilanoVic

RO
ronyday
16:28 23.11.2019.

Pernar i bujanec je dvojac za oranje, a mogao bi im se pridružiti i slučajni da vuče plug. Sa takvom slikom sigurno bi dobili i moj glas

GA
Gastarbeiter2
14:59 23.11.2019.

Naslov je odličan, Škoro je na pravom mjestu sa svojim štandom... 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije