Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nagrađen 100.000 korisnik INA Loyalty programa

Foto: INA
1/3
28.12.2020.
u 10:59

INA Loyalty aplikacija je dostupna za Android i iOS pametne mobilne uređaje. Više od 70 % kupaca Ine koji su se već učlanili u program odlučilo se za mobilnu aplikaciju kao način na koji koriste svoje pogodnosti zbog njene jednostavnosti – uvijek je uz ruku prilikom svake posjete Ini te nudi digitalne kupone za popuste i nagrade.

Inini vjerni kupci od rujna uživaju u novom programu vjernosti INA Loyalty. Riječ je o potpuno novom digitalnom konceptu koji se temelji na INA Loyalty mobilnoj aplikaciji, kroz koju kupci mogu sakupljati bodove prilikom kupnje na Ininim maloprodajnim mjestima i ostvariti popuste na proizvode i goriva, a nudi i brojne druge pogodnosti. 

U ovom kratkom periodu više od 140 tisuća kupaca učlanilo se u program, a INA je nagradila 100.000-tog korisnika programa Matea Grila s Ininom karticom u vrijednosti od 2000 kuna te direktnim članstvom statusa Gold u INA Loyalty programu. Na maloprodajnom mjestu u Ludbregu dočekala ga je Sara Kolak, olimpijska pobjednica u bacanju koplja koja s Inom ima uspješnu suradnju: „Drago mi je što sam imala priliku iznenaditi 100.000-tog korisnika programa Loyalty! I sama koristim INA Loyalty aplikaciju već neko vrijeme i ne čudi me što je u kratko vrijeme okupila toliko članova. Zaista je jednostavna za korištenje, a nagrade, iznenađenja i popusti koje INA daje su odlični. Trenutno sam puno u Norveškoj jer se pripremam za Olimpijske igre 2021., ali kad god dođem u Hrvatsku, uvijek prvo svratim na Inu jer mi se sada svaka kupnja još više isplati!“

100.000-ti korisnik INA Loyalty programa Mateo Gril, uz kontinuirane izazove i iznenađenja u sklopu programa, moći će uživati u pogodnostima statusa Gold – bilo kojem gastro proizvodu kao poklonu dobrodošlice, 15 lipa popusta po litri na sva Class Plus goriva, 10 lipa popusta po litri na standardna goriva, 15% popusta na auto kozmetiku te nadogradnji usluge pranja vozila. On je zahvalio Ini i Sari na neočekivanoj gesti: „Mene je ovo baš ugodno iznenadilo! Pogotovo u ovoj neobičnoj godini kad nas sa svih strana dočekuju samo neugodna iznenađenja. Hvala vam! Veseli me otkriti sve što program pruža, a koliko vidim toga ima zaista puno. Preporučam svima da instaliraju novu INA Loyalty aplikaciju, sakupljaju bodove i otkriju sve pogodnosti koje ih čekaju!“

Do pogodnosti koje su na raspolaganju Mateu može doći i svaki kupac Ine. U program se uključuje preuzimanjem INA Loyalty aplikacije, putem internetske stranice www.inaloyalty.hr ili tiskane pristupnice na maloprodajnim mjestima. INA Loyalty aplikacija je dostupna za Android i iOS pametne mobilne uređaje. Više od 70 % kupaca Ine koji su se već učlanili u program odlučilo se za mobilnu aplikaciju kao način na koji koriste svoje pogodnosti zbog njene jednostavnosti – uvijek je uz ruku prilikom svake posjete Ini te nudi digitalne kupone za popuste i nagrade. Preuzimanjem aplikacije INA Loyalty kupci postaju članovi statusa Blue te ih čeka dar dobrodošlice – kava po izboru, 50 bodova na njihovom Loyalty računu. U idućim statusima – Silver, Gold i VIP, pokloni dobrodošlice, nagrade i iznenađenja postaju još bolji u što se uvjerio i Mateo! 

U slučaju dodatnih pitanja, kupci se uvijek mogu javiti u INA Loyalty Kontakt centar na 0800 1112 ili na ina@loyaltyteam.com koji su kupcima na raspolaganju 0 – 24. Na web stranici programa www.inaloyalty.hr mogu detaljnije proučiti što sve INA Loyalty nudi.

INA LOYALTY I ARKTIK GORIVO

Za članove programa INA Loyalty kompanija je pripremila i posebnu pogodnost za ovo zimsko razdoblje – nakon prvog točenja od 35 litara, kupci Eurodizel Arktik goriva do kraja zimske sezone, 20. veljače 2021. godine,  mogu točiti povoljnije jer na svakom slijedećem obračunu INA daje popust od 10 lipa po litri. Pročitajte više ovdje.

Novo Arktik gorivo tijekom zimskih mjeseci u ponudi je na 49 Ininih maloprodajnih mjesta diljem Hrvatske.

Ključne riječi

Komentara 1

DA
Daniel05041986
09:24 06.01.2021.

Ne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije