Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrijedan poklon

Nagrada za zalaganje u firmi: Direktor poklonio radniku automobil za 25 godina rada

Ilustracija
Pixabay
17.04.2021.
u 08:40

Gesta vlasnika mesnice oduševila je brojne korisnike društvenih mreža koji su ga pohvalili te poručili kako bi se i drugi poslodavci mogli ugledati na njega

Poslodavac iz Tuzle odlučio je nagraditi dugogodišnji trud i rad svog zaposlenika te mu je dao vrijedan poklon. Direktor mesnice "Brajlović" Tuzla Mirza Brajlović odlučio je radnika Rasudina Muhića nakon 25 godina rada nagraditi automobilom. 

- Ramazan je mjesec darivanja i poštovanja. Započnimo ramazanske dane uz darivanje i poštovanje prema svakom insanu. Našem vrijednom kolegi Rasudinu Muhiću za trud i zalaganje u firmi, poklon od direktora mesnice “Brajlović” Golf V za radnika 5+. Kule naš da nam budeš živ i zdrav i da te sreća prati želi ti tvoj prijatelj i drug pa tek onda direktor Mirza Brajlović - napisao je Brajlović na Facebook stranici svoje mesnice. 

Ramazan je mjesec darivanja i poštovanja 🥰 Započnimo ramazanske dane uz darivanje i poštovanje prema svakom insanu...

Objavljuje Steak Butcher shop Mesnica "Brajlović" TuzlaUtorak, 13. travnja 2021.

 

Gesta vlasnika mesnice oduševila je brojne korisnike društvenih mreža koji su ga pohvalili te poručili kako bi se i drugi poslodavci mogli ugledati na njega. 

Ključne riječi

Komentara 7

AA
aabbcc
21:29 17.04.2021.

Ma ok, direktor poklonio a ko je zaradio pare za tog golfa?

ZS
zspanco
13:59 17.04.2021.

A jes mu i dao auto. Izvoženu Golf peticu. Što mu nisi kupio osmicu?

ZG
zg1985
15:20 17.04.2021.

za 25 godina rada,auto star 25 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije