Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Švicarskoj

Nagrađivani producent, njegova supruga i beba poginuli u padu zrakoplova

Zrakoplovna nesreća u Švicarskoj
Foto: Reuters/PIXSELL
27.08.2019.
u 15:17

Goldstein je radio na filmskom hitu Martina Scorsesea Rt straha te je osvojio uglednu nagradu Ivor Novello 2007. godine za glazbu za film Primo

Nagrađivani britanski glazbeni producent, njegova supruga i njihova beba poginuli su u nedjeljnom padu zrakoplova u švicarskim Alpama.

Avion marke Piper, koji je poletio iz Vaudoisa na zapadu Švicarske oko 9 sati, srušio se samo oko sat vremena poslije na putu prema sjeveru Italije.

Nesreća se dogodila blizu granice, a iz letjelice su izvučena tijela pilota, putnice i bebe. Poslije je utvrđeno da su poginuli Jonathan i Hannah Goldstein i njihovo dijete.

 

Kako piše Mirror, Goldstein je radio na filmskom hitu Martina Scorsesea Rt straha te je osvojio uglednu nagradu Ivor Novello 2007. godine za glazbu za film Primo.

Njegova supruga, koja je nastupala pod imenom Hannah Marcinowicz, radila je u londonskom simfonijskom i filharmonijskom orkestru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije