Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznata lica

Nagađanja o novim Škorinim pojačanjima: 'Ugodni nedjeljni razgovori. Stay tuned'

Foto: Facebook
1/4
25.05.2020.
u 10:58

Fotografija objavljena na Facebooku prikazuje Škoru, Oreškovića i Bartulicu što bi moglo značiti da će oni biti novi članovi Domovinskog pokreta

Stjepo Bartulica jučer je na svom Facebook profilu objavio fotografiju na kojoj je u društvu Miroslava Škore i Tihomira Oreškovića

Uz fotografiju nedjeljnog druženja napisao je: "Ugodni nedjeljni razgovori. Stay tuned".

Detalji njihovog razgovora, kao ni povod druženja, nisu potvrđeni, no smatra se da bi se dvojac mogao pridružiti Domovinskom pokretu

Foto: Screenshot Facebook

Tihomir Orešković bio je prvi nestranački hrvatski premijer, a na toj je funkciji bio osam mjeseci. Poziciju je napustio 2016. nakon što mu je izglasano nepovjerenje pa je, nakon toga, napustio politiku. 

Stjepo Bartulica bio je Oreškovićev savjetnik za vanjsku politiku. On je, također, savjetovao Ivu Josipovića za vrijeme njegovog predsjedničkog mandata, a poznat je po sudjelovanju u konzervativnim inicijativama kao što je "Hod za život". 

Komentara 6

Avatar Ćuprija - moja partija
Ćuprija - moja partija
11:11 25.05.2020.

Plenković na ovo mora kontrirati, odmah ide objava s Pupovcem i vladikom Porfirijem.

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
11:37 25.05.2020.

Odlična vijest.

Avatar Dars
Dars
11:56 25.05.2020.

Po mom mišljenju HDZ i SDP su se dogovorili, tko dobije više formira manjinsku vladu a drugi podržava dok je sve kako i oni žele. SDPu odgovara jer će najvjerojatnije imati manje zastupnika od HDZ-a a sudjelovati će u odlučivanja kao da su na vlasti. Na taj način Plenki planira izbaciti treću opciju iz odlučivanja tako da nakon izbora u praksi napokon dočekujemo ujedinjenu partiju nakon 30 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije