Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kako rat u Ukrajini konačno stvara od Europe jakog političkog igrača

05.05.2022. u 09:47

Embargo je tempirana bomba jer se svi ugovori moraju dovršiti, ali Rusija garantirano gubi svoje glavno tržište, naftu će drugima morati prodavati uz veliki skonto

Ključne riječi

Komentara 38

KI
kiselovrhnje
11:07 05.05.2022.

Rat u Ukrajini je od Europe stvorio americku pudlicu, kud amer okom tu ovi skokom. Ali nema veze, mi smo bogata zemlja pa nece biti problem kad zivotni troskovi narastu 200-300%, to je za nas crno ispod nokta. Jedino ce mozda nesto umirovljenika umrijeti od hladnoce sljedecu zimu, ili od gladi, ali to ce za nasu vladu biti dodatan plus jer tako rasterecuju proracun.

TA
tabula
11:21 05.05.2022.

Jak politički igrač konfrontacije i jednoumlja među nadnarodnom polotičkom elitom. Gdje je tu narod,?

PK
Posljednji Komšikanac
10:20 05.05.2022.

EU vapi za uništenjem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije