Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži se

Naf je nestao na području Zaprešića, izgubio mu se svaki trag

Foto: Privatni album
1/2
19.02.2019.
u 17:00

Devetogodišnji Naf nepovjerljiv je prema nepoznatim ljudima pa ga nemojte pokušavati loviti, nalazniku se nudi i novčana nagrada

Tek dva tjedna prošlo je kako je Naf stigao u privremeni dom u Trsteniku, Marija Gorica. Snalazio se jedino u dvorištu iz kojeg se udaljio prije tri dana.

Vidjeli su ga to jutro u blizini kuće, no nakon toga gubi mu se svaki trag. Naf je prilično nepovjerljiv prema nepoznatim ljudima i vjerojatno vam neće prići. No, to nikako ne znači da je opasan, agresivan ili da će vas napasti, zasigurno će pobjeći. Ako ga vidite, nemojte ga loviti već ga pokušajte zadržati. Nazovite na 091/31-85-690 kako bi njegovi skrbnici što prije stigli.

Kad je nestao, Naf je oko vrata imao fluorescentnu ogrlicu. Za informaciju i pomoć u potrazi za devetogodišnjim Nafom nudi se i 1000 kuna nagrade.

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
Zagorec101
08:30 20.02.2019.

Nije se udaljio, pobjegao je glavom bez obzira, toliko o vlasniku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije