Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimili eksploziju

Nadzorna kamera 'ulovila' trenutak eksplozije u New Yorku. Pogledajte kaos koji je uslijedio...

Eksplozija 1
Foto: screenshot/youtube
1/8
18.09.2016.
u 10:03

Prema posljednjim informacijama, eksplozija nije povezana s onom iz New Jerseya koja se dogodila svega nekoliko sati ranije

Nadzorna kamera sa zgrade snimila je trenutak eksplozije u New Yorku koja je ozlijedila najmanje 29 osoba. Jedna od ozlijeđenih osoba je u kritičnom stanju i liječnici se bore za njen život. 

Prema posljednjim informacijama, eksplozija nije povezana s onom iz New Jerseya koja se dogodila svega nekoliko sati ranije i zbog koje je odgođena humani5tarna utrka Semper Five za pomoć marincima i mornarima. 

Pogledajte snimku...

>>Snažna eksplozija u New Yorku, najmanje 29 ozlijeđenih. Pronađen i drugi sumnjivi paket u blizini

Komentara 4

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
10:27 18.09.2016.

Predizborni trikovi za Killary Clinton

DU
Deleted user
11:48 18.09.2016.

obicna namjestaljka,skretanje paznje s pripreme 3.svjetskog rata,jadan,jadan zurnalizam ''vecernji'.Otkad smo usli u Nato sve pod kontrolom,sramite se

DU
Deleted user
11:58 18.09.2016.

pa normalno je da su u panici, oni su jedino hrabri kad bombardiraju djecu I stare babe sa 10 kilometara visine ili kad ubijaju svatove sa dronovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije