Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U dvorištu kuće

Nadzorna kamera snimila jezivi trenutak: I prije su nas budili neobični zvukovi

duh u dvorištu
Foto: Screenshot
05.03.2019.
u 09:17

Majka Amanda Papadopoulos (39) na snimci kamere uočila je neobične kretnje koje izgledaju, kaže ona, poput duha djeteta koje trči po dvorištu

Zastrašujući trenutak snimila je nadzorna kamera obiteljske kuće u engleskom selu Eagle, a jeziva scena zabilježena je u dvorištu bivše viktorijanske škole koja je sada dom jedne obitelji.

Majka Amanda Papadopoulos (39) na snimci kamere uočila je neobične kretnje koje izgledaju, kaže ona, poput duha djeteta koje trči po dvorištu.

Na snimci koju je podijelila engleskim medijima vidi se kako se neki lik kreće po dvorištu, izgleda kao da ima stopala te se kroz njega može vidjeti.

Nepoznata prikaza u vrtu je provela dva sata, tvrdi obitelj, a prvi put je viđena u 23.20 sati.

 

– Ne vidiš svaki dan tako nešto na ekranu. Pomislila sam: ''O Bože, daj da to pogledam još jednom.'' No, ne želim to previše gledati. Moj suprug misli da je to fantastično, ali ja sam malo uplašena – ispričala je Amanda Papadopoulos za The Sun.

Snimku kamere pregledavala je nakon što se oglasilo upozorenje o tome kako su primijećene kretnje u vrtu.

Majka smatra kako se ''duh'' možda naljutio zbog radova koje su imali na kući koja je sagrađena davne 1903. godine, a kažu kako ovo nije prvi put da se nešto neobično događa po noći.

Jednom su, tvrde, čuli vojnike kako marširaju, a drugi put zvukove djece. Kada su ih ti zvukovi probudili, odmah su provjerili svoju djecu, no ona su čvrsto spavala.

– Podsjekli smo mnogo drveća u vrtu, ne znam je li ih to uznemirilo, no kada napravite promjene, to može pokrenuti neke stvari – smatra ova 39-godišnjakinja.

VIDEO Pogledajte kako je bagerist 'pokupio' šeficu koja je šetala ispred njega

Ključne riječi

Komentara 4

LU
Lupino
10:27 06.03.2019.

Svatko normalan vidi da je to pasek svezan za kolac u sredini ....koja senzacija ?!

DB
dubravko.barilar
19:13 05.03.2019.

Koliko su pobili ljudi kao kolonizatori u svijetu svaki britanac ima iznad sebe nebrojene nesmirene duše. Ni desetak Haških sudova nebi smirilo to što su pobili ali koga briga ipak su to demokrati

Avatar Niškorist
Niškorist
14:08 05.03.2019.

Lopov ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije