Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZARAZIO SE NA KRIZMI

Nadbiskup Đuro Hranić pozitivan je na koronavirus

Đuro Hranić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
26.09.2020.
u 09:28

Navodno je bio na krizmi proteklog vikenda na kojoj su već potvrđeni pozitivni slučajevi.

Kako neslužbeno doznajemo, đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić pozitivan je na koronavirus. No, nije hospitaliziran. Navodno je 59-godišnji nadbiskup bio na krizmi u Vukovarsko-srijemskoj županiji proteklog vikenda na kojoj su već potvrđeni pozitivni slučajevi. 

U Vukovarsko-srijemskoj županiji danas su zabilježena 23 nova slučaja zaraze za koje se vjeruju da su povezani s navedenim slavljem. 

Inače, večernjim misnim slavljem proteklog utorka u đakovačkoj prvostolnici nadbiskup đakovačko-osječki Đuro Hranić proslavio je 19. obljetnicu svoga biskupskog ređenja.

Podsjetimo, nadbiskup u miru Marin Srakić koncem lipnja također je bio pozitivan, te hospitaliziran zbog rizika koje donosi njegova dob, u jeku zaraze koja je izbila u samostanu u Đakovu gdje je tada oboljelo više od 150 sestara. 

Video: Samostan u Đakovu je bio žarište zaraze u lipnju

Ključne riječi

Komentara 18

PV
prcko.vita
10:35 26.09.2020.

Bog jeste ljubav, ali ako mi ne slušamo Božju riječ kako možemo očekivati da nam bude dobro? Bog je rekao čuvaj se, i čuvati ću te. Nije rekao, pusti turiste da ulaze nekontrolirano. Riječ čuvaj se u vrijeme pandemije znači distanca, maske, karantena. A narod se toga ne pridržava. Nema okupljanja u vrijeme pandemije. Nema nikakvih okupljanja, pa ni u crkvi. To je jedini način da se zaustavi širenje virusa.

ST
Stipan
20:46 26.09.2020.

U bordelu?

RO
romobil
12:09 26.09.2020.

Blagoslov s neba...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije