Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euharistijsko slavlje
Povratak na članak

Nadbiskup Barišić: Zakonodavci i poslodavci, ne može se bez nedjelje

Kršćani prvih stoljeća uhvaćeni u nedjeljnom slavlju i osuđeni na smrt iskreno i jasno odgovaraju svojim sucima - ne možemo bez nedjelje. Danas i mi želimo reći i na to podsjetiti sve naše zakonodavce i poslodavce - ne možemo bez nedjelje, rekao je nadbiskup Barišić

Komentari 2

RI
rimac444
22:17 21.04.2019.

Barišiću prestanite loviti vjetrenjače. Najvžnije za ovaj narod je pomirenje, a toga neće biti bez lustracije, istine o komunističkim zločinima.

VL
DI
Diesel
14:53 21.04.2019.

Ovo sve treba prevoditi, ne mozes skuziti ove zagonetke ni da hoces. Kome u Crkvi treba ovakva komunikacija, zar se ne moze komunicirati na hrvatskom?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.