Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOĐENE RASPRAVE

Nadan Vidošević zbog srčanih tegoba u bolnici

Nadan Vidosevic s odvjetnicom Jadrankom Slokovic
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/3
12.09.2019.
u 18:41

Bivši šef HGK nedavno je bio hospitaliziran u KBC-u Firule

Nadan Vidošević, bivši šef HGK, kojem na zagrebačkom Županijskom sudu traje suđenje u aferi HGK – Remorker, nedavno je hospitaliziran zbog problema sa srcem.

Dogodilo se to u Splitu, a nakon što mu je ukazana liječnička pomoć, iz bolnice je nakon nekoliko dana otpušten na kućnu njegu. Njegovi problemi sa zdravljem razlog su što je jučer odgođen nastavak suđenja na zagrebačkom Županijskom sudu.

Odgođeno je i nekoliko zakazanih rasprava, a za sada je nepoznato koliko će Vidoševićev oporavak trajati te kada će ponovo biti raspravno sposoban. S još nekoliko osoba optužen je u kraku afere Remorker za izvlačenje novca iz HGK.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL

Prema optužnici, radilo se o oko 40 milijuna kuna. Optužnica protiv njega podignuta je u srpnju 2015., a suđenje mu je počelo u siječnju 2017. U dosadašnjem djelu postupka saslušano je nekoliko desetaka svjedoka, a među njima i bivši Vidoševićevi suoptuženici koji su priznali krivnju te su se nagodili s USKOK-om. Na raspravi koja je odgođena trebao je svjedočiti građevinski vještak.

Ključne riječi

Komentara 12

KO
korektor1619
20:46 12.09.2019.

Što je sa gospođama ti kriminalaca, kao vidošević, todorić, sanader, tedeschi i brojni drugi, čije su supruge sudjelovale u kriminalu i nakon svega i dalje uživaju u plodovima kriminala

NI
niksonja59
20:32 12.09.2019.

I to baš slučajno prije nastavka suđenja Baš mi ga je žal

Avatar Vrijeme
Vrijeme
19:43 12.09.2019.

Hahaha,....afera "Remorker", pa tad je jos bio rat? Lik ljetuje u svojim vilama, a vrijeme prolazi. Kako se ono kaze "imamo elasticno pravosudje".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije