Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVANREDNI IZBORI
Povratak na članak

Nada laburistima da neće biti Brexita jest stranka – “Brexit”!

Velika Britanija danas je trebala napustiti EU, no umjesto toga krenula je kampanja za izbore 12. prosinca koju krase paradoksi

Komentari 4

Avatar mofo
mofo
10:05 31.10.2019.

Pa o čemu mi pričamo, referendum je bio, brexit je prošao, nisu valjda laburisti toliko nedemokratski da bi ignorirali izgalsano? O tome ništa, novinar šuti, kako da je to nešto normalno? Ili je normalno onda ponavljati sve izbore sve dokk ne izglasamo oni što nekome paše?

VL
XA
xaron
16:43 31.10.2019.

Nova engleska elita gura globalističku liniju po svaku cijenu. Nije ih briga za demokraciju, narod...i sl. Samo profit je vażan.

VL
AA
aabbcc
22:25 31.10.2019.

Ako je bio referendum za "izlaz", novi moze biti za "ulaz" a ne za "ostanak" jer znuci kao Bozija molitva a ne referendumsko pitanje.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:44 31.10.2019.

boj ima jedan adut kojim će udariti po svima! i to žestoki. naime, bojo želi provesti odluku sa referenduma, a 98% zastupnika u parlamentu ju ne želi provesti, pravdajući se kojekakvim nebulozama. i tu bojo ima predivnu priliku sa scene ukloniti većinu sadašnjih parlamentaraca. ne vjerujem da ju neće iskoristiti. drugo, u međuvremenu je ojačao pokret za ostanak u uniji, koji će dobiti, očito, većinu u novom sazivu parlamenta, i najvjerojatnije formirati vladu. i onda krenuti u pripremu novog referenduma kojima će se još jednom pitati ljude o ostanku ili izlasku iz unije. i dolazimo do prekrasne političke trakavice, što i kada treba napraviti, dal izaći pa onda se opet truditi ući, ako 'narod' tako odluči, ili prvo čekati rezultate, pa onda 'odlučiti'.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.