Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječki škver

"Nada Jelinić Starčević prikuplja jeftine političke poene"

Goran Kovačić/Pixsell
03.10.2011.
u 13:25

Članovi Radničkog vijeća riječkog Brodogradilišta “3. maj” u svom su se priopćenju ogradili od izjava Nade Jelinić Starčević koje je u petak iznijela na konferenciji za novinare

Članovi Radničkog vijeća riječkog brodogradilišta “3. maj” danas su se u svom priopćenju ogradili od izjava Nade Jelinić Starčević koje je u petak iznijela na konferenciji za novinare. Kao razloge navode to što nisu pozvani na navedenu konferenciju za novinare te upozoravaju da o temi o kojoj je bilo riječi Radničko vijeće nije raspravljalo niti donijelo bilo kakav zaključak. Drže da se s konferencije trebala javnosti poslati poruka o stanju u kojem se nalazi “3. maj” i prvim mjerama restrukturiranja što ih provodi uprava, a s kojima oni kao predstavnici radnika nisu suglasni.

– Ovo nije prvi put da se predsjednica Radničkog vijeća brodogradilišta nabacuje izjavama koje nisu utemeljene na zaključcima Radničkog vijeća, već na osobnom stavu, političkom angažmanu ili da je izašla u javnost s informacijama koje štete ugledu "3. maja" s ciljem stvaranja negativne slike, a očito i jedino u svrhu dobivanja jeftinih političkih poena i samopromocije za predstojeće izbore. Mi, članovi Radničkog vijeća brodogradilišta, najoštrije osuđujemo takve postupke pojedinaca kao i to da bilo koja politička opcija stvara promidžbu na račun stanja u kojem se radnici “3. maja” nalaze” – piše u priopćenju koje potpisuju Juraj Šoljić, Krešimir Jerić, Predrag Knežević, Krešo Grgurinović, Robert Diraka i Boris Bučanac.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montecarlo
20:35 04.10.2011.

pričaju neistine Svi navedeni su manji dio Radničkog vijeća , bili su na sastanku i nisu imali ništa protiv održavanja pressice dok ih Juraj šoljić koji je otišao sa sastanka nije nagovorio da naknadno tvrde da su protiv pressice što i nije presudno jer odlučuje većina Juraj šoljić je povjerenik većinskog sindikata u trećem maju a izgubio je izbore za radničko vijeće jer je većina ljudi u trećem maju shvatila za koga radi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije