Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izmjena optužnice

Nada Čavlović Smiljanec negira krivnju

Nada Čavlović Smiljanec
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/3
21.05.2019.
u 19:44

Nada Čavlović Smiljanec bivša je šefica Porezne uprave, a bila je i saborska zastupnica SDP-a

– Nismo krivi! – kazali su danas na zagrebačkom Županijskom sudu Nada Čavlović Smiljanec, Željko Biloš i Ružica Kovačević. Njih se troje ponovo očitovalo o krivnji jer je USKOK, nakon do sada provedenih dokaza, izmijenio činjenični opis optužnice.

Čavlović Smiljanec, bivša šefica Porezne uprave i Ružica Kovačević, koja je bila na čelu područnog ureda Porezne uprave u Osijeku, terete se da su pogodovale Bilošu, i to tako što su prolongirale naplatu poreznog duga njegove tvrtke OLT. Prema optužnici, proračun je oštećen za devet milijuna kuna.

Obrane su predložile da se ponovo saslušaju neki svjedoci te dostavi dokumentacija iz banke vezano za kredit koji OLT tražio. Sud je prijedlog obrane usvojio, a suđenje se nastavlja u srpnju.

Nada Čavlović Smiljanec
1/8

Komentara 1

Avatar Eddie
Eddie
19:50 21.05.2019.

Nasmiješena je, jer zna da od toga nema ništa, kao ni sa Merzelovom, koju su već svi zaboravili. Par tjedana će se pisati o tome, a love nema...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije