Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARDINAL PULJIĆ:

'Nad Hrvatima u BiH provodi se nepravda'

Vinko Puljić
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
15.08.2014.
u 20:39

Ne može se uništiti onaj tko voli život, rekao je kardinal Puljić

– Mi imamo velikih poteškoća kao Hrvati katolici na ovim prostorima. Prvo, nepravda. Drugo, te naše međusobne svađe koriste drugi da nas sve manje ima, dok treći još pospješuju da nas sve manje ostane – rekao je vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić predvodeći misno slavlje u središnjem Gospinom svetištu na Kondžilu u Komušini pred oko 20.000 vjernika. Pri tome je naveo kako narod ne mogu pobijediti sve te nepravde jer je najveća snaga koju Hrvati katolici imaju “sloga i ljubav prema životu”, objavila je Katolička tiskovna agencija BiH.

– Ne može se uništiti onaj tko voli život – rekao je kardinal Puljić.

Istaknuo je da ih neće moći uništiti nijedna politika ako budu voljeli život i darivali život. Na misi je bio veleposlanik RH u BiH Ivan Del Vechio, predsjednik HSLS-a Darinko Kosor te brojni drugi dužnosnici iz BiH.

>> Kardinal Puljić zahvalio talijanskim volonterima na pomoći u obnovi

>> Svjetske sile više ne misle da je treći entitet loše rješenje

Komentara 3

UJ
ujo123
14:54 16.08.2014.

Bravo Kardinale !!!!! Valjda če vlast u RH neš poduzet..,

HL
hlibit
07:19 16.08.2014.

...steta kaj nije obrnuto

Avatar Bigg
Bigg
14:27 16.08.2014.

Grozno mu je ovo na glavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije