Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo žarište?

Nacional: Nina Badrić nakon što je bila na koronapartyju slavnih pozirala s Berošem

Nina Badrić pozirala s Vilijem Berošom i njegovom suprugom
Foto: Instagram
18.08.2020.
u 09:44

Na privatnoj proslavi bilo je više od 100 ljudi, a zarazio se i sam slavljenik, zagrebački odvjetnik Pero Lozica, piše Nacional

Kako piše Nacional, u posjedu su videosnimke nastupa Nine Badrić 6. kolovoza na otočiću Stupe, na privatnoj proslavi za više od 100 ljudi, među kojima su i Maja Šuput i Severina Kojić, koja je ubrzo nakon toga objavila da je pozitivna na koronavirus, a zarazio se i sam slavljenik zagrebački odvjetnik Pero Lozica, bivši vaterpolist i poduzetnik. Više uzvanika ima simptome, a fotografije s rođendana uklanjanju se s društvenih mreža, tvrdi Nacional.

Lozica je jedan od istaknutijih, ali i zagonetnijih investitora u razne poslovne projekte na Korčuli. 

Snimka traje 47 sekundi i snimljena je u vrijeme kada je Nina Badrić izvodila svoj poznati hit ‘Dani i godine’, piše tjednik. U polumraku se nazire nekoliko rasplesanih ljudi u dobrom raspoloženju na terasi Moro Bara na otočiću Stupe. Među njima se nazire i silueta Pere Lozice. 

Nacional piše da je Lozica simptome osjetio nekoliko dana nakon proslave. Testirao se, i potkraj prošloga tjedna doznao da je pozitivan, nakon čega je sebi bliske osobe smjestio u samoizolaciju. No, velik broj uzvanika koji su bili izloženi virusu nije se podvrgnuo toj mjeri, a među njima je, prema Nacionalu, i Nina Badrić. 

Pjevačica Nina Badrić prošle je nedjelje na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira s ministrom zdravstva Vilijem Berošem i njegovom suprugom Jasminkom. Kako doznaje Nacional iz svojih izvora, fotografija je snimljena nakon proslave.

Komentara 23

GO
gogs
10:22 18.08.2020.

jel to ona koja se klela na sudu da joj sanader nije trpao u džep naše pare i koja je nedavno jaukala da će izginut od gladi.

Avatar Damating
Damating
10:39 18.08.2020.

Toliko o koroni, maskama i distanci.

DU
Deleted user
10:18 18.08.2020.

Družite se HDZ-ovci, grlite i ljubite, samo nemojte od nas više praviti budale! Ovaj stožer je totalno izgubio povjerenje građana sa svojim dvosmislenim porukama, za jedne može za druge ne može, vikendom može preko tjedna ne može! Jednostavno su trebali reći nosite maske i držite distancu i budite odgovorni a ne stalno nekakvo petljanje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije