Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija na izjave

Načelnik Prnjavora: Neka Milanović dođe u posjet, bit ćemo dobri domaćini

Darko Tomaš
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL/VL
1/3
15.12.2019.
u 20:59

- Poručio bih Milanoviću neka dođe u Prnjavor i da se uvjeri da je to lokalna zajednica u kojoj je život svih konstitutivnih naroda i 13 nacionalnih manjina na visokom nivou, a i razvoj same lokalne zajednice - rekao je 39-godišnji Darko Tomaš

Zoranu Milanoviću, kandidatu za predsjednika Republike Hrvatske i bivšem premijeru, opet je na jeziku - Prnjavor. Reagirajući na kritike na svoj konzultantski rad protukandidatima Kolindi Grabar-Kitarović i Miroslavu Škori poručio je da "mogu ići savjetovati u Prnjavor". Još 2015. godine, uoči tadašnjih izbora, poručio je: "Mi nismo Prnjavor, neka se nitko ne uvrijedi, mi ne slavimo cajke, mi ih suzbijamo i to će biti dio našeg programa". Tada je, naime, HDZ optužio da su prepisali program jednog političara iz tog grada na sjeveru BiH. 

I tada su iz ovog grada osudili Milanovićeve izjave, a ovaj put za komentar smo se obratili načelniku općine Prnjavor Darku Tomašu, koji je, kao i Milanović, u socijaldemokratskoj stranci (Savez nezavisnih socijaldemokrata, čiji je predsjednik Milorad Dodik).

- Poručio bih Milanoviću neka dođe u Prnjavor i da se uvjeri da je to lokalna zajednica u kojoj je život svih konstitutivnih naroda i 13 nacionalnih manjina na visokom nivou, a i razvoj same lokalne zajednice - rekao je 39-godišnji Tomaš.

- Bit ćemo dobri domaćini da mu pokažemo gostoprimstvo - dodaje.

Tomaš je inače diplomirao je i magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Banjoj Luci, gdje je 2016. godine i doktorirao. Za načelnika Prnjavora biran je 2008. i 2016.

VIDEO Sučeljavanje Ivan Anušić, Mate Mijić i Dražen Dizdar - Anušić: Škoro je trebao biti ovdje '91. Mijić: Je li i Dražen Petrović trebao?

Smatra da Milanović ne bi trebao tako govoriti o mjestu u kojem, kako kaže, nikad nije bio.

- Pozivam Milanovića da dođe, da posjeti Prnjavor. Vjerujem da tada neće Prnjavor koristiti u negativnom kontekstu - zaključio je Tomaš.

Komentara 79

VH
volim.hrvatsku
21:06 15.12.2019.

Ja mislim da ludi milance koristi jake sinteticke droge ... Ovako lupetati ne moze normalan covjek ...

MA
mazdrk16
21:10 15.12.2019.

I on je kandidat za predsjednika Republike Hrvatske

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
21:18 15.12.2019.

Milanović na nivou Ševe i Jajana 😅

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije