Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUSTILI HSPAS

Načelnik i donačelnik Općine Vođinci prešli u Hrvatsku konzervativnu stranku

Ruža Tomašić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
25.01.2015.
u 19:05

Za predsjednika općinske organizacije HKS-a jednoglasno je izabran Jurica Cvitković

Poslije prošlotjednog prelaska vrha vukovarske podružnice HSP dr. Ante Starčević u redove Hrvatske konzervativne stranke na isti korak odlučili su se i sada već bivši članovi HSPAS Općine Vođinci.

- Nakon pristupanja europarlamentarke Ruže Tomašić Hrvatskoj konzervativnoj stranici, te imenovanjem koordinatora za Vukovarsko-srijemsku županiju, krenulo se sa osnivanjem općinskih i gradskih organizacija. Održan je osnivački zbor Hrvatske konzervativne stranke općinske organizacije Vođinci te su tom prigodnom Hrvatskoj konzervativnoj stranici pristupili načelnik općine Vođinci Martin Kordić, donačelnik Mile Tovilo, te četiri vijećnika općinskoga vijeća. Za predsjednika općinske organizacije HKS-a jednoglasno je izabran Jurica Cvitković iz Vođinaca. HKS će sa svojim načelnikom, te vijećnicima u općinskome vijeću, kao i do sada realizirati projekte na dobrobit svih mještana Vođinaca, stoji u priopćenju koordinatora Hrvatske konzervativne stranke za Vukovarsko – srijemsku županiju Igora Gavrića. Tako je HSPAS u samo nekoliko dana u Vukovarsko – srijemskoj županiji ostao bez predsjednika Gradskog vijeća Vukovara i dogradonačelnika Vukovara kao i bez načelnika i donačelnika Općine Vođinci i još nekoliko vijećnika.

>> 'Nikad se nisam okoristio strankom. Okoristila se samo Ruža Tomašić'

Komentara 24

DU
Deleted user
20:03 25.01.2015.

Nadamo se da će se na zgarištu ostalog od jugoslavena i komunista uskoro pojaviti stranka koja će štititi interese Hrvatske, Hrvatica i Hrvata.

IC
iz.croatia@gmail.com
20:40 25.01.2015.

interesi Hrvata, Hrvatica i svih drugih nasih gradjana mogu biti ostvareni putem sveobuhvatne gospodarske politike, tako da su svi oni zadovoljni jer imaju dosta novaca za potrosnju, Time se osiguravaju pretpostavke za razvoj jedne zemlje u kojoj su svi nasi gradjani zadovoljni. U protivnom smo gladni i preokupirani vise nacionalnim problemima. Ne zaboravimo da nismo niti od koga izvana napadnuti, dajmo onima koji zive na hrvatskom tlu osigurati materijalnu egzistenciju, a kriminal i korupciju bacimo u zaborav. Puno snage i ustrajnosti Ruzi u borbi protiv kriminala i korupcije.

AN
ano
23:05 25.01.2015.

Mora da je na pomolu neki veci projekat koji ce finansirati EU :Pa ce se gospoda malo posluziti i popuniti praznu kasu stranke.NISTA NOVO NA NASEM PODNEVLJU:

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije