Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG ZLOBE ZARADIO OPTUŽNICU

Nabavio eksplicitne fotografije bivše partnerice i slao ih Centru za socijalnu skrb kako bi joj onemogućio kontakte s djetetom

poruke
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/2
28.09.2021.
u 08:29

Učinio je to jer je oštećenicu nastojao prikazati kao osobu neprimjerenog ponašanja

Zbog nedozvoljene uporabe osobnih podataka optužen je 49-godišnjak, a optužnicu je protiv njega podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici.

Tereti ga se da je 11. siječnja 2021. u Virovitici, nakon što je od nepoznate osobe pribavio šest fotografija eksplicitnog sadržaja oštećenice, s kojom je bio u ljubavnoj vezi i s kojom ima maloljetno dijete, bez njezina znanja i odobrenja te fotografije dostavio Centru za socijalnu skrb. Učinio je to jer je oštećenicu nastojao prikazati kao osobu neprimjerenog ponašanja.

Tereti ga se da je navedeno učinio kako bi oštećenici bilo onemogućeno kontaktiranje s maloljetnim djetetom.

>> VIDEOTaksist prevario Britance za 700 kuna i umjesto Vodica ih odveo u Zadar

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
09:40 28.09.2021.

nazvao bih ga nekako ali dobio bih crveni karton... a frajera velikog. ići na taj način samo pokazuje kakva je osoba. imao sam snimaka i fotki od svih partnerica, pa i onih koje mi nisu bile partnerice ali su mi slale, ali sve sam ih izbrisao, moraš biti psihički bolestan ako to skupljaš pa ideš objavljivati ili ucjenjivati. ali čak ako ih čuvaš radi prisjećanja, sakrij to, zaključaj da nitko drugi ne može vidjeti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije