Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabijelilo se

Na Zavižanu pada snijeg. Čeka nas razvedravanje, a onda opet promjena

Snijeg na Zavižanu
Foto: DHMZ
1/5
03.10.2019.
u 11:31

U petak i nedjelju u unutrašnjosti će biti uglavnom suho i barem djelomice sunčano

Prema prognozama DHMZ-a danas će biti umjereno i pretežno oblačno, mjestimice s kišom, češćom u Dalmaciji gdje će još biti i lokalno izraženih pljuskova s grmljavinom. Od sredine dana postupni prestanak kiše uz smanjenje naoblake, najprije u zapadnim područjima, no na jugu zemlje kiše će biti do kraja dana. Najviša dnevna temperatura zraka na kopnu od 9 do 14, a na Jadranu od 15 do 20 °C.

DHMZ na svojim stranicama objavio je fotografiju Zavižana gdje je počeo padati snijeg. Snijeg se očekuje i na Učki.

Što nas čeka za vikend

"U petak i nedjelju u unutrašnjosti uglavnom suho i barem djelomice sunčano. U subotu prolazno naoblačenje, ponegdje uz malo kiše, a promjenljivo i razmjerno svježe zadržat će se i u nastavku mnogima produženoga vikenda.

Na Jadranu u petak i nedjelju pretežno sunčano. U subotu promjenljivo, ponegdje s kišom, uglavnom u obliku pljuskova, a nestabilno će vjerojatno biti i početkom novoga tjedna. U petak će bura oslabjeti, a u subotu će prolazno zapuhati jugo, u nedjelju na sjevernom i srednjem dijelu ponovo bura, koja će početkom tjedna ponovno pojačati.", prognozirao je za HRT mr. sc. Dragoslav Dragojlović iz DHMZ-a.

Video: Potpuno poplavljen podvožnjak u Škorpikovoj ulici

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:16 03.10.2019.

bio sam na Zavižanu prije mjesec dana... danju hodaš po botaničkom ili okolici u potkošulji, čim sunce zađe navlačiš jaknu...ipak- prekrasno je tamo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije