Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastrašujuća snimka

Na zapuštenoj cesti naletjeli na bandu s mačetama, pogledajte kako su im pobjegli

Kenija
Foto: Screenshot
1/3
06.12.2018.
u 09:11

Bryant i Lauren Swenson našli su se u neugodnoj situaciji kada su se vozili između dva kenijska grada

Nadzorna kamera iz automobila uhvatila je zastrašujući trenutak u kojem su se našli bračni par Bryant i Lauren Swenson koji su se vozili ruralnom cestom u Keniji.

Oni su se 30. studenoga vozili u grad Kijabe (sat na nadzornoj kameri nije dobro podešen, op.a.), a na putu su u blizini grada Maai Mahiu naišli na bijeli kombi kako stoji nasred neasfaltirane ceste. Iza njega su ugledali trojicu razbojnika s mačetama. Muškarci su pljačkali bijeli kombi, no kada su ugledali da im se približava drugo vozilo, potrčali su prema njemu.

Bryant je prvo počeo voziti unatrag kako bi zatvorili prozore na automobilu, a potom je dao gas i krenuo naprijed. Kriminalci su i dalje trčali za njima, a u jednom trenutku na snimci se čuju pucnjevi.

Bandu su zaustavili  policajci koje je bračni par vidio pokraj ceste prije nego što su naletjeli na razbojnike, piše Daily Mail.

– Muškarac sasvim lijevo imao je pištolj, no nije ga uspio izvući na vrijeme. Izabrali su ovo mjesto za zasjedu jer je cesta vrlo loša. Hvala bogu na ručnom mjenjaču. Prije nego što smo naletjeli na njih, prošli smo pokraj dvojice naoružanih policajaca. Pucnjava koju čujete na kraju videa trenutak je kada se policija uključila. Sretni smo što smo otišli prije nego što je pucnjava započela – objavio je Bryant na Facebooku dan nakon neugodne scene.

Inače, on i supruga s djecom su se preselili iz američke savezne države Utah u Nairobi prije tri godine gdje su otvorili teretanu za crossfit.

Foto: Screenshot/reuters

Ključne riječi

Komentara 44

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
09:44 06.12.2018.

"Inače, on i supruga s djecom su se preselili iz američke savezne države Utah u Nairobi prije tri godine kako bi otvorili teretanu" .....jel ovo neka šala??

Avatar poljicanin
poljicanin
11:54 06.12.2018.

Sada se vidi kako Afrikanci postupaju sa migrantima...

DU
Deleted user
10:48 06.12.2018.

U vukojebini otvaraju teretanu!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije