Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
175 1°C
 • Deleted user:

  Postovane komsije, kada pisete o skretanju Srbije u radikalizam, o agresivnosti Srba i tako dalje, imajte u vidu da smo tokom celih devedesetih besomucno protestovali i skidali Milosevica, a to na kraju i ucinili. Da smo Vucica izabrali tek kada ... prikaži još! se okanuo (makar javno) nacionalistickih ideja, a sada kada u to sumnjamo opet protestujemo. Oni koji ga pak podrzavaju, to ne cine zbog nacionalizma, vec zato sto se u Srbiji posle mnogo godina posao konacno moze pronaci (doduse slabo placen, ali izmedju nicega u proslosti i slabo placenog posla u sadasnjosti prinudjeni smo na izbor ovog drugog). Da li ste vi svrgavali vase nacionaliste ili im pak podizali spomenike? Pozdrav.

 • Avatar Balcanicus
  Balcanicus:

  Dosta više sa četnicima, Hrvatsku je napala komunistička JNA. Partizanština. Gdje je razlika? Nema razlike! Srbijanska oporba nije bolja od Vučića. Tko je oporba u Srbiji? Jeremić koji je organizirao izvedbu Marša na Drinu u Ujedinjenim Narodima? Obradović koji bi ... prikaži još!i u Srbiji pravio ruske baze? Nasljednici Zorana Đinđića koji je u vrijeme rata u BiH okretao volove sa Karadžićem?

 • Tihi:

  Kako vidimo najinteresantniji "Svijet" za Hrvtsku -je svjet Srba i najvažniji što postoji . kakao zanmo sebe dobro znamao . Pa sada samo rubriku ""Svijet""" otvaramo ( Svjet je sve ostalo skupa sa Eu-robijom, ali tog podnaslova nema ""EU""" ako ... prikaži još!""" ako želimo direktno znati što nam Eu-robari spremaju i koje nam direktive određuju .) Nije li ipak super uoćljiv realitet interes o Srbiji je super jak; kao da smo sada daleko daleko više ovisniji o njima i o onome što rade i misle žele vole hoče nego ikada u prošlosti poslje drugog svjetskog rata ! Što smo mi pametni napravili znamo put u EU a što da nebi i još jedne vucibatine tamo se pridružile ? Naravno nismo mi kao Brdski Srbi gnjide i podmukli koji su nas ucijenjivali na putu prema EU molim ? Pa da mi to radimo sa drugim lošim susjedima Srbijom jer bi time pokazali da smo isti zlobnici ili isti primitivci kao Zlovenci .

Još iz rubrike Vijesti

Ilustracija
DOLIJAO PIROMAN

Sumnjiče ga da je po Splitu palio kontejnere

Sjednica Vlade
Kadrovske promjene

Odluke sa zatvorene sjednice Vlade

Plakati SNV-a
NA JUMBO PLAKATIMA

Slogani predsjedničkih kandidata osvanuli na ćirilici, SNV otkrilo zašto

41