Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTARSTVO OBRANE

Na vojnom poligonu na Slunju pronađeni migranti: Prijavili HV-u nestanak djevojčice

Slunj: Na vojnom poligonu "Eugen Kvaternik" otvoren kontrolno-nadzorni toranj
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
29.08.2020.
u 16:11

Od prijave nestanka, pripadnici OSRH provode mjere intenzivnog traganja za nestalom djevojčicom na području vojnog poligona "Eugen Kvaternik"

Ministarstvo obrane priopćilo je da je na vojnom poligonu "Eugen Kvaternik" identificirano je 13 stranih državljana koji su predani policiji na daljnje postupanje. Oni su prijavili da se izgubilo 12-godišnja djevojčica, za kojom je pokrenuta potraga. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti. 

"Na vojnom poligonu "Eugen Kvaternik" pored Slunja, 28. kolovoza 2020. oko 18.30 sati identificirana je i zadržana skupina od 13 stranih državljana koja je nezakonito prešla državnu granicu. Tom prilikom pripadnici skupine prijavili su kako se iz skupine izgubilo žensko dijete u dobi 12 godina.

Od prijave nestanka, pripadnici OSRH provode mjere intenzivnog traganja za nestalom djevojčicom na području vojnog poligona "Eugen Kvaternik". O događaju je odmah obaviještena policija koja je preuzela strane državljane u postupak i provodi intenzivne mjere traganja iz svoje nadležnosti", navodi se u priopćenju. 

Ključne riječi

Komentara 3

ST
stefj
16:44 29.08.2020.

To s nestalom djevojčicama smo već gledali, na kraju je ispalo da djevojčice nikada nije niti bilo...

IV
Ivandobrila
16:49 29.08.2020.

Deja vu

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
18:25 29.08.2020.

Vojno sposobni muskarci se setaju po vojnom poligonu , sta da su teroristu , pa se docepaju ekploziva i vojnih vozila , 50 km od Zagreba i nuklearne elektrane , jel itko vodi brigu o sigurnosti drzave , mi smoo turisticka zemlja , granicimo sa neprijateljskim drzavama s kojima smo ratovali ,posebice BiH , migrante moze bilo tko iskoristit da nasteti Hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije