Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viralan status

Na vjetrobranu bolničarima ostavili poruku i novac: 'To nam je uljepšalo večer'

Ilustracija
Foto: Andrew Matthews/Press Association/PIXSELL
06.09.2018.
u 18:17

-  Bilo je toliko lošeg publiciteta o tome kako vozila hitne pomoći blokiraju ceste i prilaze tako da nas je nešto ovakvo doista oraspoložilo - rekao je 46-godišnji Gareth

Bolničar iz Littlehamptona na jugu Engleske pokušava otkriti tko mu je na vozilu hitne pomoći ostavio novčanicu od 5 funti i pohvalnu poruku, a njegova objava na Facebooku postala je viralna.

Gareth Pryor i njegov kolega Tom Barlow pomagali su pacijentu tijekom noćne smjene u ponedjeljak, a kad je Tom izašao kako bi pomaknuo vozilo hitne pomoći, na vjetrobranu je pronašao novčanicu i poruku "Nastavite s dobrim radom :)". Dvojica bolničara bili su jako sretni zbog podrške.

-  Bilo je toliko lošeg publiciteta o tome kako vozila hitne pomoći blokiraju ceste i prilaze, a ljudi ostavljaju poruke koje nisu tako ljubazne, tako da nas je nešto ovakvo doista oraspoložilo - rekao je 46-godišnji Gareth za Littlehampton Gazette.

- Ne očekujemo zahvalnost na svom poslu - radimo ga jer volimo pomagati ljudima - ali ovo nam je doista uljepšalo večer - dodao je.

Gareth je odlučio pronaći osobu koja im je ostavila poruku i novac kako bi joj se mogao zahvaliti. S tim ciljem objavio je i status na Facebooku s fotografijom, koji je podijeljen više od 900 puta i objavljena je u brojnim grupama na društvenoj mreži.

Pogledajte koliko vrijede vozačke dozvole i kada ih trebate zamijeniti:

Ključne riječi

Komentara 1

CI
cigo1983
22:11 06.09.2018.

A majku mu al kasnite!Mislim,nije greda al ovo sam negdje procitao prije bar mjesec dana i samo se nadam da nije rijec o Vecernjem!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije