Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Negativne reakcije

Gošća na vjenčanju potezom iznervirala ostale: 'Poludjela bih da moram sjediti pored nje'

Ilustracija
Foto: Getty Images
1/2
30.04.2019.
u 21:55

Da situacija bude još zanimljivija, djevojka nakon večere nije htjela baciti svoju posudu, nego je s njom hodala i plesala u klubu

Vjenčanje je velik, ali i stresan dan za svaki par. Međutim, situacija je još napetija kada je među uzvanicima izbirljivi vegan.

Jedna je Amerikanka svojim posebnim prehrambenim prohtjevima zasjenila cijelo vjenčanje. Djevojka je unatoč posebno naručenom veganskom jelovniku na večeru ponijela svoju posudu s hranom, tj. suhe šljive.

Njeni prijatelji nisu bilo blagonakloni ovakvom ponašanju, prenosi Mirror.

- Poludjela bih da moram sjediti pored nje dok jede te proklete šljive - jedan je od komentara.

- Ova žena se cijeli vikend motala po kuhinji i pripremala svoju posebnu hranu komentirajući našu kao lošu - dodao je drugi uzvanik.

- U subotu navečer otišli smo u restoran koji je imao nekoliko veganskih opcija, međutim ona je morala jesti svoju posebnu hranu koju je u restoran donijela u ogromnom Tupperwareu - komentirala je u zajedničku grupu jedna od uzvanica.

Da situacija bude još zanimljivija, djevojka nakon večere nije htjela baciti svoju posudu, nego je s njom hodala i plesala u klubu. 

Svi su jednoglasno zaključili da su prohtjevi ove djevojke krajnji iritantni i neprimjereni.

>> Pogledajte video: Vjenčanje - Nastao kaos nakon što je mladenka bacila buket

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Dumen
Dumen
03:04 01.05.2019.

drugi put je neka ne zovu na svadbu

PE
PetiElement
07:32 01.05.2019.

Poštovani VL, ovdje još uvijek imamo živce, a ne "nerve".. iako sve manje, između ostalog i zbog ovakvih napisa..

DU
Deleted user
09:52 01.05.2019.

Jesenti milu bigulicu, poderali su mi se "nervi" nakon ovog članka. Tko ih može zakrpati ? Možda kakav "krojač za nerve"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije