Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO S TRAVOM

Na Visu rekordna zapljena marihuane

Foto: PU Splitsko-dalmatinska
1/4
15.10.2020.
u 12:03

Policija pronašla 25 kg marihuane u kući u Komiži.

Policijski službenici Policijske postaje Vis pronašli su i oduzeli 25 kilograma marihuane. Priopćili su kako su dovršili kriminalističko istraživanja nad 55-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, listopada 2020.godine, temeljem naloga izvršena je pretrage kuće u Komiži na otoku Visu koju koristi 55-godišnjak te je tom prilikom pronađeno i oduzeto, uz 25 kilograma marihuane, 13 stabljika marihuane visine od 1 do 3 metra, 1215 grama sjemenki biljke marihuane i dvije digitalne vage za precizno mjerenje.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 55-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predan pritvorskom nadzoniku.

Pronađena i oduzeta marihuana je rekordna zapljena droge na otoku Visu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije