Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dogradonačelnica Osijeka:

'Na svim sastancima i prigodama na kojima će nazočiti Zlostavljač, ja NEĆU'

Osječka dogradonačelnica Žana Gamoš
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
22.01.2020.
u 17:58

Želim da On i slični heroji budu jedini koji će biti u busevima koji voze iz Lijepe naše! - poručila je dogradonačelnica Žana Gamoš

Osječka dogradonačelnica Žana Gamoš najavila je svoje poteze kojima će izraziti protest što požeško-slavonski župan Alojz Tomašević ne mora odstupiti s dužnosti čak ni ako mu osuđujuća presuda zbog nasilja nad suprugom postane pravomoćna.

- Protestiram! Glasno i jasno! Na svim budućim sastancima i prigodama na kojima će nazočiti Zlostavljač, ja kao žena i zamjenica gradonačelnika NEĆU nazočiti. Moj grad, moj Osijek ne tolerira nasilje. Želim da i Hrvatska glasno i jasno slijedi moj grad i kaže NE zlostavljačima! Kakav primjer dajemo djeci, mladima?! Nepostojanje moralnih, ljudskih vrijednosti, nepravda, primitivizam "lokalnih siledžija"... sve to mlade tjera van. Želim da On i slični heroji budu jedini koji će biti u busevima koji voze iz Lijepe naše! - poručila je dogradonačelnica Gamoš na Facebooku.

VIDEO Alojz Tomašević nepravomoćno osuđen za obiteljsko nasilje

Komentara 39

AN
ante92
18:09 22.01.2020.

Sramota da takav lik i dalje obnaša funkciju.

Avatar Antikomunist
Antikomunist
22:06 22.01.2020.

Koliko je lalovac dobio to niko ne piše

Avatar Duksi
Duksi
19:15 22.01.2020.

ŽIvot dam fotelju ne dam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije