Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRLO BITAN ISKAZ

Na suđenju Damiru Škari saslušana dva svjedoka, vještakinja iskazuje na idućoj raspravi

Damir Škaro izašao iz istražnog zatvora
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
19.11.2020.
u 17:15

Prema optužnici, on se tereti da je u kolovozu lani silovao svoju zaposlenicu. U to je vrijeme bio na čelu AK Siget. Bivši je HDZ-ov saborski zastupnik i osvajač boksačke olimpijske medalje.

Suđenje Damiru Škari, nastavljeno je iza zatvorenih vrata Županijskog suda u Velikoj Gorici. On je optužen za silovanje i seksualno uznemiravanje  svoje tajnice, a suđenje mu je počelo u rujnu, kada je zanijekao krivnju. Tužiteljstvo je  tražilo da se sa suđenja isključi javnost, s čime se obrana složila, a sud je tome zahtjevu udovoljio.

U nastavku suđenja iskazivala su dva svjedoka, a vještakinja za biološke tragove trebala bi biti saslušana na idućoj raspravi. Njezin iskaz mogao bi biti dosta bitan, s obzirom da je na haljini žrtve nađen Škarin DNK.  

Prema optužnici, on se tereti da je u kolovozu lani silovao svoju zaposlenicu. U to je vrijeme bio na čelu AK Siget. Bivši je HDZ-ov saborski zastupnik i osvajač boksačke olimpijske medalje.

Ključne riječi

Komentara 3

KO
Kokoiduhovi
19:58 19.11.2020.

Pa kaj već nije završen taj postupak? Ah, da, naše pravosuđe...koje prvenstveno uzima u obzir je li netko moćan političar ili kompić takvog.....

KA
karlodrago
17:53 19.11.2020.

Da nebi na kraju ispalo sama legla sama n..e digla.

ZW
zweistein
17:45 19.11.2020.

medijski je osuđen...na sudu će odlučiti bolji odvjetnik...a u stvarnosti... ma koga je briga uz virtualni svijet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije