Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarna smrt

Na štakama išao u poljski zahod, pao i utopio se u gnojištu

21.10.2013.
u 09:33

Nakon što se uputio u zahod u dvorištu kuće i kretao se po daskama iznad gnojišta veličine 70 četvornih metara i dubine oko 25 centimetara, pao je u njega i utopio se.

Na bizaran je način sinoć oko 19.45 sati u Sokolovcu u dežanovačkoj općini nedaleko od Daruvara poginuo bolesni i teško pokretni 44-godišnji mještanin Josip S. koji se kretao uz pomoć štaka, izvijestila je policija.

Naime, nakon što se uputio u zahod u dvorištu kuće i kretao se po daskama iznad gnojišta veličine 70 četvornih metara i dubine oko 25 centimetara, pao je u njega i utopio se. Kako doznajemo, Josip S., koji je živio s majkom, bolovao je od dijabetesa i nedavno je operiran te je navodno zbog amputacije prstiju na nogama hodao uz pomoć štaka. Sumnja se da mu je na putu u zahod pozlilo.

O događaju će biti podneseno posebno izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

>> Na Ciglanskim barama utopio se 27-godišnjak

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije