Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zašto nisu otvorili lijes?

Na pogrebu 'ulovio' jeziv trenutak: Svi se pitaju što se dogodilo s tijelom preminulog

lijes
Foto: Screenshot
1/3
14.05.2020.
u 09:06

Dok je svećenik govorio, na snimci koju je snimio jedan od sudionika pogreba vidi se kako se u lijesu pomiče ruka prema staklenom dijelu te izgleda kao da muškarac maše.

Jeziva scena snimljena je na jednom pogrebu u Indoneziji gdje je osoba koja je preminula mahnula iz lijesa kroz ''stakleni prozor''. Ili je barem tako izgledalo.

Ožalošćena obitelj i svećenik okupili su se na groblju u gradu Manado u Sjevernom Sulawesiju 5. svibnja kako bi pokopali muškarca koji je preminuo.

Dok je svećenik govorio, na snimci koju je snimio jedan od sudionika pogreba vidi se kako se u lijesu pomiče ruka prema staklenom dijelu te izgleda kao da muškarac maše.

Nakon što je snimka objavljena, lokalno stanovništvo odmah je pomislilo kako je muškarac u lijesu zapravo bio živ te je htio pobjeći. No, to se ne može sa sigurnošću tvrditi. Nakon ''mahanja'' nitko nije otvorio lijes.

Ipak, veća je vjerojatnost da se mrtvac 'pomaknuo' zbog ukočenosti i procesa razgradnje tijela.

Naime, u studiji objavljenoj u rujnu 2019. godine koje su proveli znanstvenici s australskog sveučilišta Central Queensland University u Rockhamptonu otkriveno je kako leš može promijeniti pozu bez 'vanjske pomoći', a rezultat tog istraživanja važan je za forenzičku znanost.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
10:26 14.05.2020.

Joža Man0lic...???

ER
EroK
20:03 14.05.2020.

Izgleda, tu ne bi pomogao ni Mb. tel. poziv iz lijesa!?

Avatar ucjena
ucjena
19:13 14.05.2020.

Neke priče iz davnih dna govore kako kod pogreba pop sa ovog svijeta odmoli pokojnika i da oživi ako je odmoljen nema van ide pod zemlju, kau nosili su djevojku na ramenima preko potoka (brvi) netko se okilznuo tjeloje ispakoo i oivjelo, morali je zakopati živu jer je bila odmoljena!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije