Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
36 oboljelih

Na respiratoru u Splitu jedan zaraženi iz Šibensko-kninske županije

Split - Zarazni odjel splitskog KBC-a smješten na Križinama
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
26.03.2020.
u 10:29

Od ukupnog broja zaraženih 6 osoba su zdravstveni djelatnici, i to 2 liječnika, 2 stomatologa, 1 inženjer te 1 djelatnik srednje stručne spreme

Na području Splitsko dalmatinske županije u odnosu na jučerašnji dan 5 je osoba više pozitivno na virus COVID-19, te je na dan 26. 03. 2020. trideset i šest (36) osoba pozitivno, izvijestio je Stožer CZ Splitsko-dalmatinske županije.

U gradu Splitu 24 osobe su pozitivne na korona virus, Sinju 5, Solinu 3 i po jedna u Dugom ratu, Podstrani, Hvaru i Kaštelima. Od ukupnog broja zaraženih 6 osoba su zdravstveni djelatnici, i to 2 liječnika, 2 stomatologa, 1 inženjer te 1 djelatnik srednje stručne spreme.

U samoizolaciji nalazi se 55 zdravstvenih djelatnika. Opće zdravstveno stanje svih zaraženih sa područja Splitsko dalmatinske županije je stabilno, dok se jedna osoba sa područja Šibensko-kninske županije nalazi na respiratoru u KBC-u Split. Svi kontakti zaraženih obrađeni su od strane epidemiološke službe.

VIDEO Igor Rudan: Što svatko od nas može sada učiniti u borbi protiv pandemije COVID-19?

U karanteni hotela Zagreb u ovom trenutku nalazi se 29 osoba, od čega 21 hrvatski državljanin.

GALERIJA Split: Sve je prazno na autobusnom kolodvoru nakon ukidanja međugradskih linija

Split - Zarazni odjel splitskog KBC-a smješten na Križinama
1/6
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije