Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK SUĐENJA

Na raspravu stigao i pretučeni optuženik za zločin u Trpinji

Miroslav Kovačević
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/4
08.12.2014.
u 16:58

Miroslava Kovačevića u ćeliji je pretukao zatvorenik u trenutku psihičkog rastrojstva

Nastavljeno je suđenje desetorici optuženih za ratni zločin nad hrvatskim braniteljima i civilima u Trpinji pred osječkim Županijskim sudom.

Na raspravu je stigao i optuženi Miroslav Kovačević. Njega je nedavno u ćeliji pretukao zatvorenik u trenutku psihičkog rastrojstva. Dok je Kovačeviću liječnička pomoć pružena u KBC Osijek odakle je vraćen u zatvor, napadač je prebačen u Zatvorsku bolnicu u Zagrebu gdje je zadržan na liječenju.

>> Nijedan od desetorice optuženih za ratni zločin u Trpinji ne osjeća se krivim

Komentara 7

NE
nenasjedajte
19:40 08.12.2014.

kao sto sam prije napomenuo, trebali su ga ostaviti u celiji da mu rastrojeni pritvorenik presudi... bez pardona, pomilovanja i "nisam znao majke mi" fora...

BA
bajo2
20:16 09.12.2014.

koliko ce sada drzava platiti za te modrice!?

Avatar oneworld
oneworld
20:26 08.12.2014.

sigurno je bio kuhar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije