Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostao prilično iznenađen

Na putu iz Njemačke u Hrvatsku mladić primio neočekivan poziv policije

policija njemačka
SEBASTIAN GOLLNOW/DPA/PIXSELL
10.11.2020.
u 07:32

Netko je pronašao njegov novčanik na odmorištu i predao ga policijskoj postaji na autocesti Trieben u Austriji

Dok je putovao na odmor u Hrvatsku, 24-godišnjaka iz Herrschinga negdje na putu između Štajerske i odredišta za odmor nazvala je policija.

 

Netko je pronašao njegov novčanik na odmorištu i predao ga policijskoj postaji na autocesti Trieben u Austriji. U njemu su bili identifikacijski dokumenti, razne kartice i 2000 eura u gotovini. Muškarac je pozivom bio prilično iznenađen jer u to vrijeme nije ni primijetio da je izgubio novčanik, javlja Fenix Magazin.

Kevin Perleberg, zamjenik šefa policijske uprave Herrsching je oduševljen, ali ne i iznenađen što se pokazalo da je pronalazač bio pošten i unatoč znatnoj svoti  predao novčanik policiji. “To se događa relativno često i gotovo bez iznimke da sav novac bude u novčaniku”, kaže zamjenik policije u Herrschingu.

Video: Automobil se zabio u kafić: Samo nekoliko trenutaka prije gosti se premjestili za drugi stol

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Point_of_view
Point_of_view
08:50 10.11.2020.

Prije nekoliko godina je moja supruga zaboravila svoju torbu na odmorištu između Münchena i Rosenheima. Bili smo skoro na granici s Austrijom kad meni zvoni mobilni, javlja se jedan čovjek i veli da je našao torbu s dokumentima, nešto novca i mobilnim. Srećom vozio je za Sloveniju, tako da smo dogovorili jedno odmorište nakon Salzburga. Mi smo mu od srca bili zahvalni, prvenstveno zbog osobne i bankovnih kartica. Naravno, ništa nije falilo.

BB
branimir.bauer.9
10:12 10.11.2020.

Googlove prijevode treba uvijek pregledati i , ako je potrebno, popraviti prije objave.

Avatar NiceGuy
NiceGuy
11:49 10.11.2020.

Prije nekoliko godina.ja.I supruga na putu iz Herrschinga pokušavali smo pronaći bonove za wc po 50centi...supruga je radila u wc-u u Herrschingu I nakupila pozamašnu svotu wc bonova...odjednom.ugledala je novčanik te odlučila prijaviti policiji. Policija.je uzela novčanik I utvrdila 20000£ ...supruga je nastavila čistiti wc I do dan danas otplaćujemo motokutivator na lizing znajući da smo.izvršii svoju dužnost I bonove za wc smo.prodali te kupili benzin. Volim Njemačku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije