Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIŠAN

Traktor prignječio muškarca: Policajci ga krenuli spašavati pa autom sletjeli s ceste

Šišan: Mjesto gdje je došlo do prevrtanja traktora
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/5
11.09.2019.
u 17:35

Još uvijek nije poznata težina ozljede stradalog muškarca. Utvrđuju se okolnosti tog događaja.

Osamdesetšestgodišnji muškarac iz Šišana, u općini Ližnjan, ozlijeđen je nakon što ga je u utorak popodne prignječio traktor u dvorištu njegove kuće, izvijestila je istarska policija koja je potvrdila i da je policijsko vozilo na putu do mjesta nesreće sletjelo s kolnika, ali da ni jedan policajac nije stradao. 

Policija je dojavu o tom nesretnom slučaju u kojem je 86-godišnji muškarac ostao zarobljen pod traktorom, zaprimila u 15,12 sati, a na mjesto nesreće, osim policije, krenuli su vatrogasci te vozilo hitne pomoći. Na putu do Šišana, kod skretanja za mjesto Jadreški, policijsko vozilo je sletjelo s kolnika.

Šišan: Mjesto gdje je došlo do prevrtanja traktora
1/5

"Još uvijek nije poznata težina ozljede stradalog muškarca. Utvrđuju se okolnosti tog događaja. Činjenica je da muškarac nije upravljao traktorom već je nešto radio, odnosno popravljao na traktoru, nakon čega se traktor pokrenuo i prešao preko njega" - izjavila je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović.

Potvrdila je da je policijsko vozilo sletjelo s kolnika na putu za Šišan no da u toj nesreći nije stradao ni jedan policajac. Istraga je u tijeku. 

Inače, u spašavanju starca sudjelovao je i policajac izvan službe koji živi u susjedstvu i koji je s drugim susjedom uspio pomaknuti traktor i osloboditi unesrećenoga. 

Pogledajte video Prometna nesreća kod Šibenika

 

Komentara 3

BU
Bubalamala
20:11 10.09.2019.

Vrijeme je da se naprave provjere naših dužnika MUP-a previše je nekorektnog ponašanja a sve češće materijalne štete, kako i nebi kad za njih ne vrijedi semafor !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije