Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATAN SLUČAJ
Povratak na članak

Na pola leta preko Atlantika vratio avion u SAD zbog – neispravnog toaleta

Delta Flight 412 poletio je iz New Yorka u 21.15  i trebao je stići na jug Francuske oko 10.30 sati po lokalnom vremenu, a predviđeno trajanje leta bilo je nešto više od sedam sati

Komentari 2

Avatar nekakav
nekakav
11:40 16.08.2018.

i ja sam vratio veš mašinu, jer nije dobro prala košulje... tako je i ovaj, 'vratio' avion... svašta naslov sugerira...

VL
NE
Nepokolebljiv
12:35 16.08.2018.

Tupavi razmazeni Ameri! Takav problemcic Balkanistanci rjese primjenjenim inzinjerstvom iz iskustva struke:Izreze rupu u podu pa tko treba “toalette” napikne riticu i okolinu na rupu. Vakuum bu mapravil sve ostalo, putnik nebu trebal ni tiskati, bu izvukel “posiljku” , hoemeroide, polipe iz debelog crevca a moguce i gebis ak lepilo za gebu ne drzi kak treba. Strah me i pomisliti kak bi se provela dama s silikonima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.