Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šok u stenjevcu

Tijelo golog muškarca našao na parkiralištu

stenjevec
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/10
06.10.2014.
u 20:06

Stanari zgrade na čijem je parkiralištu ležalo golo beživotno tijelo muškarca šokirani su, no ne znaju o kome je riječ

Beživotno golo tijelo mlađeg muškarca koje je ležalo na parkiralištu pronašli su stanari zgrade u Ulici Side Košutić na zagrebačkom Stenjevcu u ponedjeljak oko 5.20 sati.

Upomoć su odmah pozvali Hitnu i policiju, koja je na tom mjestu odmah postavila šator i obavila očevid. Iako se pretpostavlja da je riječ o samoubojstvu, i to padom s visine, tu informaciju još moraju potvrditi i nalazi obdukcije.Muškarac je na parkiralištu, prema riječima očevidaca, ležao obnažen i s ozljedom na zatiljku. Većina stanara šesterokatne zgrade tvrdi da ne zna o kome je riječ. Tragični događaj u ranim jutarnjim satima nemalo ih je iznenadio.

– Ništa nismo čuli ni vidjeli, samo ono što govore drugi susjedi. U šoku smo i ne možemo vjerovati – rekla je stanarka zgrade u Ulici Side Košutić Nalazi obdukcije očekuju se za nekoliko dana.

>> Pronađeno tijelo nestalog ronioca Ivana Sarića

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:49 06.10.2014.

Bit će onako kako policija zapiše i otkrije...Iz Državnog odvjetništva i suda treba maknuti korupciju____________

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije