Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Weekend Media Festival
Povratak na članak

'Dezinformacije na društvenim mrežama danas su moćno oružje'

Marijana Grbeša istaknula je kako su se u vrijeme pandemije vrlo često namjerno širile lažne vijesti. Koliko je izazovno bilo medijima raditi u takvim trenucima podijelili su pak Ksenija Kardum i Dražen Klarić.

Komentari 4

OK
okolokere
17:27 24.09.2022.

Jao poraženima! Ako je itko otjerao ljude od ovdašnjih medija onda su to ovi ljudi. Istina nije to cijela ekipa. Kako se ono zove čovjek s 22 godine monopola na HRTV? Ili njegova Maja koja bez stida laže o tome da joj je Vlado Gotovac djed...Zaista ovom društvu pristaje stara: Vae victi!

VL
Avatar gorilla_glue
gorilla_glue
10:13 25.09.2022.

lol. kada mediji prenesu netocnu vijest, to nije s losom namjerom. kada ti, obicni covjek, napises nekaj u komentaru kaj nije tocno, to… tomje opasnost za demokraciju. lijepo si je to drugarka kardum objasnila. za nju nista, za tebe ban i cenzura. lijepo, gospodo novinari i medijski djelatnici. lijepo ste si to poslozili. hvala. na banu i cenzuri, naravno. ljubim ruke, klanjam se do poda. hvala.

VL
ST
sttipe
23:30 24.09.2022.

Kad službeni mediji lažu u 99% slučajeva, šta napišu i izgovore, to je?? Ako činjenice ne odgovaraju "službenoj istini", to gore po činjenice???

VL
WT
WTF!
16:53 24.09.2022.

Dezinformacije? A kaj sa cenzurom vezano za pandemiju i covid pripravcima? Luc Montaiger, Michael Levitt,John Ioannidis,Piter Gotzsche, Martin Kulldorff,Sucharid Bakhdi, Jay Bhattacharya, Robert Malone,Ira Bernstein, David Livermore,Carl Heneghan....Profesori,nobelovci, akademici čiji se glas ne smije čuti. Zašto? Ne drže se narativaa - cijepi se i ne propituj? " Smrt činjenica"?!? Kojih,onih istih koje eutanazirate već dvije godine? 🤮

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.