Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na 'bubnju'
Povratak na članak

Na ovršnim dražbama 6 kuća, crpka Kekić, pilana u Vojniću...

Od 748 nekretnina, koje će u iduća dva mjeseca na dražbama biti ponuđene na prodaju na općinskim sudovima u Hrvatskoj, 12 je na Općinskom sudu u Karlovcu

Komentari 3

OB
-obrisani-
22:54 06.01.2011.

@@@@ HOĆE I VEČERNJI NA OVAJ DIO PLATITI POREZ DRŽAVI ? te, jedna od najskupljih, procijenjena na više od osam milijuna kuna, industrijska nekretnina u Vojniću, velika 25.557 četvornih metara, koja sadrži zgradu, pilanu, skladište trupaca, silos... Riječ je o je o drvoprerađivačkom obrtu LIM poduzetnika Ivana Lorkovića.

VL
SE
selena
02:05 26.10.2010.

Radilo radilo, kako da ne... i to lijepo - jedno vrijeme... Pravi nocni izlazci su bili ;)

VL
BR
brle
03:04 25.10.2010.

hm, ova crpka pored slunja ne radi godinama i ne sjecam se da je ikada i proradila jer kad god se prolazi tim putem ona je bila zatvorena...iako je nevjerojatno da nije proradila jer se ne cini da je ta crpka bila bez izgleda u svojoj bransi...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.