Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
167 12°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • Deleted user:

    Djecu u vrtiću uče da ne ističu svoja imena na crteže i time djecu uče čuvanju vlastitih podataka?!?!?! NE NEGO TIME DJECU UČE DA SE UKLOPE U MASU. Da budu ovce za šišanje, da se boje biti ponosni na ono ... prikaži još!o što ih određuje i ono tko su. Da budu ponosni na svoj crtež i da svima kažu:: ovo sam nacrtao/la ja!!!. Generacija debila se stvara. Nije problem u tome što netko ima ili nema moje podatke nego je problem u tome ako ih netko zlorabi. Problem je što teleoperateri i banke PRODAJU podatke svima koji ih trebaju. Što su drugo razne BONITETske firme nego raspačavanje podatak. Zarada na prodaji nečijih podaka, njegovog financijskog stanja i slično. Taj podatak ili je javan ili tajan. Ako je tajan, onda ga ne smije nitko prodavati... ali banke na tome zarađuju lovu! Mehanizam je to koji su smislili mafijaši....Poslovanje mora biti dostupno- za pare koje će uzeti strani bankari!

  • Lujo123:

    treba stvoriti prostora za uhljebiti još više uhljeba ma EU i nacionalnim razinama. To je svrha i ove EU "direktive"! Birikrati nemilosrdno osvajaju prostor!

  • dalibor.hren:

    Prvo su, zbog zaštite podataka izmislili JMBG, koji smo morali napisati na svaki papir, nakon toga OIB koji je isti, samo drugi pakung, a sad ...

Još iz rubrike Vijesti

Predsjednik RH Zoran Milanović obišao je Sisak
O REAKCIJI HRT-A

Milanović: Koju to moć ja imam, osim javne riječi kojom ukazujem da je HRT postao obiteljsko politički kombinat

Zagreb: Jedinica za zadržavanje i prepratu PU zagrebačke na Oranicama
DOBIVALA UPOZORENJA

Podignuta optužnica protiv majke (46) koja je grubo zanemarivala troje djece

Russian Foreign Minister Lavrov visits Serbia
SRPSKI MINISTAR OBRANE

Vulin: Vjerujem da bi Grlić Radman volio rasporediti okupacijske snage u Srbiji

22