Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestala grijalica

Na otoku Kapriju 85-godišnjoj ženi ukraden – radijator

radijator
Arhiva Večernjeg lista
03.03.2011.
u 13:32

Policija ne bi trebala imati većih problema u pronalasku lopova na otoku na kojem zimi boravi tek nekoliko desetaka žitelja

KAPRIJE - Na otoku Kapriju u šibenskom arhipelagu zasad nepoznat lopov provalio je u kuću 85-godišnje mještanke i ukrao joj električni radijator, kažu policajci.

Kako se ističe, ovom je krađom nastala materijalna šteta od oko 400 kuna, no ženi je zasigurno veći problem što je u hladnim danima ostala bez grijanja.

Zanimljivo je da na otoku Kapriju u zimskom razdoblju godine boravi tek nekoliko desetaka mještana pa policiji ne bi trebalo biti teško ući u trag kradljivcu radijatora.

Komentara 7

XN
xnet0822
14:41 04.03.2011.

Možda je to starica izmislila da su joj maznuli - jer u toj dobi su mnogi ljudi senilni ...

Avatar zagrebbbb
zagrebbbb
18:27 03.03.2011.

@mamba64: da znaš koliko si glup,strava

KA
Kakma
17:51 03.03.2011.

mamba ne pravi se lud.Komentar ti nije ni malo pametan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije