Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRTIĆI

Na Olimpijadu dječjih vrtića u Ivancu dolazi 216 mališana

vrtić (1)
Ljiljana Risek
06.05.2011.
u 12:40

Djeca će snage odmjeriti u malom nogometu, trčanju, štafeti, bacanju loptice i skoku u dalj, a zajedno će zapaliti i olimpijski plamen

IVANEC – Ivanečki Dječji vrtić Ivančice i Zajednica sportskih udruga Ivanca obavljaju zadnje pripreme za 1. olimpijadu dječjih vrtića koja će se idućeg petka održati na igralištu NK Ivančice. Sudjelovanje na olimpijadi potvrdilo je šest vrtića – iz Klenovnika, Radovana, Vinice, Ladanja, Lepoglave i Ivanca, koji na natjecanja dovode 216 mališana. Svaki vrtić sudjeluje u malonogometnom natjecanju, a klinci će odmjeriti snage i u trčanju, štafeti, bacanju loptice i skoku u dalj. Cilj natjecanja je promicanje intelektualnih i psihofizičkih vrlina djece. Natjecanja će početi u poslijepodnevnim satima paljenjem olimpijskog plamena, a predviđeno je da im se obrate i Olimpijadu otvore predstavnici Grada Ivanca i HOO-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije