Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PEDANTNA ZAPLJENA

Na odmorištu 'pao' s 0,23 grama trave, ali ipak nije rekorder

Ilustracija
Foto: Oliver Berg/DPA/PIXSELL
12.09.2019.
u 09:33

Sud mu je odredio kaznu ispod zakonskog minimuma, oduzeo mu zabranjenu opojnu drogu i naložio mu plaćanje sudskih troškova od 150 kuna

Nakon Zaprešićanina koji je na odmorištu u Draganiću "pao" s 0,1 gramom marihuane, na istom odmorištu sada su policajci uhvatili Riječanina kojem su pronašli 0,23 grama trave.

Sud je vozaču odredio 3000 kuna kazne, piše KAportal. Vozač je priznao krivnju, ali se pravdao da drogu nije htio osobno konzumirati, već da je prijatelju činio uslugu te mu je vozio tzv. drobilicu, na kojoj je zaostalo nešto malo “trave”. Zato je molio sud da mu odredi blagu novčanu kaznu, jer nikada prije nije kažnjavan zbog tog ili sličnih prekršaja.

Sud mu je doista odredio kaznu ispod zakonskog minimuma, oduzeo mu zabranjenu opojnu drogu i naložio mu plaćanje sudskih troškova od 150 kuna.

VIDEO Policijski pas Maša otkrila drogu u vozilu:

Ključne riječi

Komentara 1

ZB
Zbegecani
11:49 12.09.2019.

Tako treba, hvatajte te drogoše, da ga nisu uhvatili tko zna koliko bi naše djece to uguralo u venu. Pa tu ima najmanje za 10 fiksanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije