Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORH: MOL BEZ RAKETA

I Hrvatska ulazi u igru na Sredozemlju: Na Mljet iskrcan moćni raketni sustav, ovo su mu mogućnosti

18.02.2022.
u 11:41

Iz MORH-a, pak, tvrde da na Mljet nisu donosili rakete: "Sva vojna sredstva, nakon vježbe, vraćena su u matične vojarne. Napominjemo da su na mobilni obalni lanser bila ukrcana četiri kontejnera bez raketa", naveli su iz MORH-a.

Ključne riječi

Komentara 115

KI
kiselovrhnje
12:00 18.02.2022.

Dajte ne lozite narod na gluposti. Kakva igra u Sredozemlju sa dotrajalim raketama dometa 80km. Treba to sve ispucati na vjezbama te lijepo uzeti moderne rakete veceg dometa sto prilici 21. stoljecu.

NN
nista_ne_znam
12:06 18.02.2022.

Mislim da sustav star 30 godina teško može iole ozbiljnijeg impresionirati. Jedino može dignuti malo tlak babama apartmanušama. Vrijeme je za novi.

DU
Deleted user
17:55 18.02.2022.

Imam osjećaj da tim "stanovnicima" Mljeta fali neka druga vojska. Koja im nikada nije smetala. Pa stvarno, zamislite što Hrvatska vojska radi u Hrvatskoj??? Bilo gdje na Hrvatskom teritoriju. Nevjerojatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?