Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Na Maškarama na Viru nagrade za najbolje maske

Na Maškarama na Viru nagrade za najbolje maske
Foto: Promo
1/9
20.02.2019.
u 15:34

Tradicijska manifestacija Maškare na Viru počela je 9. veljače sa svečanošću otvorenja, primopredajom općinskih ključeva vlasti i koncertom Jasmina Stavrosa

Sjajne maske i dobro raspoloženje uz energičnu zadarsku grupu Calypso vladali su pozornicom Maškara na Viru, a podijeljene su i nagrade za najljepše maske drugog tjedna virske karnevalske manifestacije.

Foto: Promo/Eva Virc

Mušketirka u crvenoj kombinaciji dobila je slavni aperitiv Aperol Spritz za najbolju individualnu masku, dok su raspojasana Indijka i dva Indijca podijelili dvije boce vina te kilogram kuhane šunke. Program je vodio poznati zadarski zabavljač i animator Igor Jelenić Toto, organizatori cijele manifestacije su destinacijska menadžment kompanija Vir turizam i karnevalska udruga Vizera iz Vira, a glavni sponzor Općina Vir.

Foto: Promo/Eva Virc

Tradicijska manifestacija Maškare na Viru počela je 9. veljače sa svečanošću otvorenja, primopredajom općinskih ključeva vlasti i koncertom Jasmina Stavrosa, nastavlja se dječjom karnevalskom i velikom karnevalskom povorkom te koncertom Tempo benda, a 2. ožujka uslijedit će zimske Karnevalske igre (popularni City Games), koncert grupe Trofej i koncert Hot Stuff Banda. Program završava 5. ožujka u karnevalskoj procesiji i paljenju virskog Karnevala te velikim koncertom Mladena Grdovića.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:35 20.02.2019.

nemoj slucajno da mi netko tamo farba lice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije