Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema krivca
Povratak na članak

Na mačkama nije bilo vidljivih tragova mučenja, zbrinuo ih je higijenski servis

Veterinarska inspekcija na jednom od tri leša mačaka pronađenih u kontejneru u Zagrebu očitala je čip, ali on nije iz Hrvatske niti iz zemalja EU. Nije bilo vidljivih ozljeda, a protiv nepoznatog počinitelja podnijeli su kaznenu prijavu

Komentari 5

Avatar Kljusar
Kljusar
11:38 16.01.2019.

spalionica za životinje se zove krepatorij

VL
Avatar Asterix
Asterix
17:57 29.12.2018.

Naša država se brine samo o uhljebima. O ostalim ljudima slabo. O životinjama nikako.

VL
Avatar niwrad
niwrad
16:38 29.12.2018.

Ja sam mislio da porez plaćaju ljudi - kako bi imali zaštitu od strane institucija, a ne mačke i druga živina. Izgleda da sam se prevario jer naše javne institucije sve više brinu za zaštitu ljudskih i građanskih prava mačaka, pasa i pajceka. Tko je uopće ovlastio institucije da novac građana,a koji su uzele poreznom prisilom, troše za nešto takvo?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.