Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen Slovenac iz kladioničarske afere

Na Macelju uhićen Slovenac iz kladioničarske afere

macelj
Arhiva VL
24.11.2009.
u 13:45

Uhićen je danas na Graničnom prijelazu Macelj. Ispitala ga je i slovenska policija, no pustila ga je na slobodu. U Hrvatsku se navodno zaputio kako bi čestitao rođendan Josipu Grbavcu, poznatom kao Braco iscjelitelj.

Tridesetosmogodišnji Slovenac Dragan Mihelič u ekstradicijskom pritvoru čeka izručenje Njemačkoj koja je za njim raspisala tjeralicu zbog namještanja rezultata nogometnih utakmica i pranja novca.

Uhićen je danas na Graničnom prijelazu Macelj. Ispitala ga je i slovenska policija, no pustila ga je na slobodu. U Hrvatsku se navodno zaputio kako bi čestitao rođendan Josipu Grbavcu, poznatom kao Braco iscjelitelj, piše 24 sata.

Nakon obrade Mihelič je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, a nakon što ga je ispitala, sutkinja Vanda Senta odlučila je da će ga Hrvatska izručiti Njemačkoj.

Komentara 4

SL
slomax
16:38 24.11.2009.

Uhiče je juče nešto iza 12 sati a ne danas kako trvdi VL.

SI
Slo_Istran
01:19 25.11.2009.

Da kuferu, najveća europljana u ovoj priči su braća Šapina! Ni kaj, ta pravi europljani od zna se odakle...

Avatar punkufer
punkufer
14:21 24.11.2009.

Ah, ti Europljani, s njima samo problemi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije